Arama     
       ANASAYFA 
 
       DÜNYA ŞAMPİYONASI
      WRC
      J-WRC
      P-WRC
 
       TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
      Ralli
      Tırmanma
      Rallikros
      Mahalli
 
       AVRUPA ŞAMPİYONASI
 
       ULUSAL ŞAMPİYONALAR
TÜRKİYE ŞAMPİYONASI > Tırmanma
Tırmanma Şampiyonasında Bir Klasik; Bozhane
Ağustos 31, 2007 23:20

2007 Türkiye Mer-Tur Tırmanma Şampiyonası 6. yarışı İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından 1 Eylül Cumartesi günü otomobil sporlarının efsanevi parkuru “Bozhane” de gerçekleşecek. Bozhane köyünden başlayan ve Mahmutşevketpaşa – Polonezköy sapağı arasında yer alan parkurda bugüne kadar Türk Otomobil sporlarının pek sporcusunun unutulmaz anıları bulunmaktadır.

Meşhur Bozhane parkuru 2005 yılından itibaren yerini Darlık parkuruna bırakmıştı. İstanbullu yarış severler yeniden klasik parkura dönmenin mutluluğunu bu hafta sonu yaşayacaklar.

Uzun yıllardır İSOK organizasyonu Tırmanma yarışlarına sponsorluk yapan Genel Sigorta, sigortacılık sektöründe de süreklilik gösteren istikrarlı yönetimi güçlü yönüdür. Genel Sigorta, her zaman sektöründeki en yüksek ödenmiş sermayeye sahip şirketlerden biri olmuştur. Bilgi birikimi ve deneyim ile birlikte ileriyi gören politikalar üreten Genel Sigorta, performansını yıllar içinde sürekli olarak yüksek tutmayı başarmıştır. Genel Sigorta, sahip olduğu yaygın acente ağı aracılığı ile sektöründeki tüm branşlarda hizmet vermektedir. Sektörde öne çıkmış; mali gücü, hasar ödeme kabiliyetinin yüksekliği sayesinde ve hasar ödemedeki hızı ile en güçlü ve en güvenilir kuruluşların başında yerini almıştır.

Mer-Tur Şirketler Grubu start alacak araçların transferini üstlenerek şampiyonaya sponsorluk desteği veriyor. Toplam 5,60 km uzunluğundaki asfalt karakterli parkur yarışmacılar tarafından 2 kez geçilecek.

Güneşli ve sıcak bir havada gerçekleşmesi beklenilen yarışta Kategori 4’te yarışan, Renç Koçibey ekolünün son temsilcilerinden Cem Acar için, 27 Mart 1982’de ilk start aldığı Bozhane Tırmanma yarışında Lancia HF Integrale ile 25. yılını kutlayacak. Saat 15.00’de verilecek startla başlayacak yarış 4 ayrı kategoride gerçekleştirilecektir. İkinci çıkışın ardından ödül töreni de finiş noktasında saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Şampiyonada Kategori 1’de 62 puanla Serhan Türkkan, Kategori 2’de 52 puanla Nebil Erbil, Kategori 3’te 55 puanla Vedat Diker ve Kategori 4’te ise 60 puanla Cem Acar liderliklerini sürdürüyorlar.

Genel Sigorta – Darlık Tırmanma yarışına 4 kategoride 31 yarışmacı kayıt yaptırmıştır. İstanbul’daki mücadeleden kimin galip çıkacağı merak konusu.

 

                                   KAYIT LİSTESİ

 

KAT 1

 

 

 

 

 

 

 

KAPI

YARIŞMACI

SÜRÜCÜ

MARKA

NO

 

 

 

1

DELTA SPORT

SERKAN TÜRKKAN

FIAT PALIO

2

MURAT ÜÇBAŞARAN

MURAT ÜÇBAŞARAN

PEGEOUT 106 GTI

3

DELTA SPORT

EVREN ÖZCAN

FIAT PALIO

4

DELTA SPORT

ÖZCAN SÖKE

FIAT PALIO

5

DELTA SPORT

GÖKHAN SERİM

FIAT PALIO

6

ALP ARSLAN TANER

ALP ARSLAN TANER

CITROEN SAXO VTS

7

DELTA SPORT

BARKIN ŞAHİN

FIAT PALIO

8

DELTA SPORT

ROYA ANGEJIHEİDARİ

FIAT PALIO

9

ERKAN KİTAPÇIOĞLU

ERKAN KİTAPÇIOĞLU

FIAT PALIO

10

EMRE DURMAZ

EMRE DURMAZ

CITROEN SAXO VTS

11

DELTA SPORT

ÇİÇEK GÜNEY

FIAT PALIO

KAT 2

 

 

 

 

 

 

 

12

NEBİL ERBİL

NEBİL ERBİL

CITROEN C2

13

BURAK NOMER

BURAK NOMER

PEGEOUT 306 S16

14

DELTA SPORT

ALİ ÖNKÖK

FIAT PUNTO

15

TANER ŞENGEZER

TANER ŞENGEZER

 

16

ÜMİT ÜLKÜ

ÜMİT ÜLKÜ

FIAT PALIO 

17

CEVDET DURMAZ

CEVDET DURMAZ

PEGEOUT 306 GTI

18

MURAT EKŞİ

MURAT EKŞİ

FIAT PALIO KITCAR

19

ALKAN ERDEN

ALKAN ERDEN

HONDA TYPE

KAT 3

 

 

 

 

 

 

 

20

VEDAT DİKER

VEDAT DİKER

MITSUBISHI EVO 9

21

EMİN ALİ KOÇER

EMİN ALİ KOÇER

SUBARU IMPREZA

22

ÖĞÜL ORHAN

ÖĞÜL ORHAN

MITSUBISHI EVO 8

23

ŞEREF AKGÜN

ŞEREF AKGÜN

MITSUBISHI EVO 6

24

HALİM ÖZAL

HALİM ÖZAL

MITSUBISHI EVO 7

KAT 4

 

 

 

 

 

 

 

25

CEM ACAR

CEM ACAR

RENAULT MEGANE

26

TAN UYDAŞ

TAN UYDAŞ

VAXVLUAL

27

GÜRKAL MENDERES

GÜRKAL MENDERES

PEGEOUT 309 16S

28

GALİP BİLGİN

GALİP BİLGİN

RENAULT 19

29

CUMHUR ÖNDER

CUMHUR ÖNDER

PROTON WİRA EVO3

30

TAYFUN APUHAN

TAYFUN APUHAN

RENAULT 11 TURBO

31

ÜMİT KEMAL COŞKUN

ÜMİT KEMAL COŞKUN

ALFA ROMEO




Son Haberler

 IRC Mücadelesi Rusya'da
 Yeni Impreza'nın Asfalt Ayarları Tamam
 Monte Carlo Rallisi'nde Program Açıklandı
 Serkan Yazıcı Şeytanın Bacağını Kırdı
 DeltaSport'tan İstanbul'da Üstün Başarı
 Castrol Fiesta Trophy’de Liderlik Farkı Yarım Puan
 Volkan´dan Belçika’da Erken Veda
 Ypres'te Zaferi Freddy Loix Kazandı
 Ypres Rallisi Shakedown'da Kaza
 Xavi Pons Yeniden Sahnede
 Dünya Markası Beko'dan Çin’de Ralliye Destek
 Mattei'den Ralliye Destek

© Copyright 2005-2007 Ralliturk.net       Powered by Murat Günarslan - info@ralliturk.net